فرهنگي. وزارت ارشاد. جشنواره كتاب كودك
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با اشاره به چاپ ۴۵هزار عنوان كتاب از ابتداي سال جاري گفت كه اين آمار تا پايان سال از مرز ۵۵هزار عنوان خواهد گذشت.
به گزارش روز سه شنبه خبرنگار فرهنگي ايرنا، سيد محمد حسيني در مراسم افتتاح دومين نمايشگاه تخصصي كتاب كودك و نوجوان، اظهار داشت: تعداد عناوين كتابهاي چاپ شده در سالهاي قبل از انقلاب بين ۵۰۰تا حداكثر يك هزار عنوان كتاب بود كه آن هم به جهت مبارزات مردم بود.
وي ، چاپ بيش از ۵۰هزار عنوان كتاب در سال ۸۸را در مقايسه با حداكثر يك هزار عنوان كتاب درسالهاي قبل از انقلاب را به دليل ثمرات و بركات انقلاب اسلامي دانست.
حسيني، اين تلاش و پيشرفت ناشران و نويسندگان كشور را از بركات و آثار حركت عظيم انقلاب شكوهمند اسلامي دانست كه با ياد امام عظيم الشان پيوند خورده و منشا تحول عظيم و انقلابي در كشور شد كه پايههاي آن بر فكر و انديشه و تفكر ايجاد شده است.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با اعلام اينكه در حال رسيدن به اهداف بلند برنامه چهارم هستيم، گفت: اميدوارم قدردان باشيم و بر ظوايف و رسالتي كه به عهده داريم به خوبي عمل كنيم.
وي با تشكر از دست اندركاران برپايي نمايشگاه تخصصي كتاب كودك و نوجوان به جهت برگزاري اين نمايشگاه پس از يك وقفه ۱۴ساله، ابراز اميدواري كرد اين نمايشگاه با توجه به اهميت آگاهي بخشي به كودكان و نوجوانان همه ساله برگزار شود.
حسيني مشاركت بخش خصوصي و همكاري معاونت فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و ديگر دستگاهها را براي برگزاري چنين نمايشگاههايي به منظور سهولت و دسترسي راحت تر علاقمندان به كتاب قابل تقدير خواند.
وي برگزاري كارگاههاي آموزشي و تحصيلگران علوم قرآني و نشستهاي تخصصي با موضوع كتاب و كتابخواني در كنار اين نمايشگاه را مفيد خواند و ان را نوعي آسيب شناسي اجتماعي ارزيابي كرد.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي اختصاص بخشهايي از نمايشگاه به كتابهاي خارجي و ايراني را كه به بازار جهاني راه پيدا كرده اند، اقدامي مناسب دانست و يادآورشد: با جاذبههايي كه از نظر محتوي و شكل ظاهري صنعت كتاب ما دارد بايد به عرصههاي جهاني راه يابيم.
حسيني به نكاتي چون اهميت كتابخواني در سنين كودكي و نوجواني و ايجاد عادت كتابخواني، توجه لازم به اختصار و ايجاز تاليف به منظور جلوگيري از خسته كردن كودكان و نوجوانان و افزايش شوق خواندن در آنان و توجه به مسايل اقتصادي در عرصه كتاب تاكيد كرد.
دومين نمايشگاه تخصصي كتاب كودك و نوجوان به همت انجمن ناشران كتاب كودك و نوجوان و با همكاري معاونت فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از امروز - ۱۳بهمن ماه - در سالن غدير مركز آفرينشهاي فرهنگي هنري كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان، آغاز به كار كرد و تا ۲۰بهمن ماه ادامه دارد.