فارسي  中文  Français  Español   Türkçe   التاریخ: Tuesday February 14, 2012

دبير فدراسيون بوكس: ليگ برتر پس از ماه محرم آغار مي‌شود

تهران ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۱۹/۰۸/۸۸‬

ورزش. رزمي. بوكس
دبير فدراسيون بوكس ايران از آغاز پيكارهاي ليگ برتر كشور پس از ماه محرم خبر داد.

فريبرز شمس روز سه شنبه در گفت وگو با ايرنا، خاطرنشان كرد: گروه بندي پيكارهاي ليگ برتر را شب گذشته با حضور سرپرستان تمامي تيم‌ها انجام داديم كه طي آن در گروه اول هيات انزلي، داتيس لرستان، پيوند ساپكو تهران و ياران مازندران و در گروه دو هيات اصفهان، هيات فارس، اخگر عمران كرمانشاه و هيات كهكيلويه و بويراحمد به رقابت خواهند پرداخت.

وي افزود: مراسم قرعه كشي اين پيكارها و اعلام برنامه مسابقات نيز به آينده موكول شد، چرا كه مسابقات قهرماني كشور از ‪ ۱۹‬ماه جاري آغاز شده و پس ازآن نيز ماه محرم پيش رو است و به همين دليل آغاز ليگ را به پس از ماه محرم موكول كرديم.

شمس ادامه داد: در نظر داريم در هفته يك بازي از گروه اول و يك بازي از گروه دوم برگزار كنيم تا چهار تيم حاضر در مرحله نيمه نهايي مشخص شود.

دبير فدراسيون بوكس اذعان كرد: براي اينكه مسابقات با كمترين اشتباهي قضاوت شود ‪ ۶‬دستگاه رايانه مخصوص از كنفدراسيون آسيا درخواست كرديم كه به آخرين امكانات داوري بوكس مجهز است و به زودي وارد تهران خواهد شد.

وي گفت: در جلسه شب گذشته مواردي همچون قضاوت رايانه‌اي مسابقات، كاهش وروديه مسابقات از ‪ ۵‬به ‪ ۳‬ميليون تومان، اصلاح آين نامه مسابقات، فيلمبرداري از تمامي مبارزات براي رسيدگي به اعتراضات تصويب شد.

شمس در خصوص مسابقات قهرمان كشوري نيز گفت: اين پيكارها در رده سني بزرگسالان و از ‪ ۱۹‬آذرماه به مدت ‪ ۵‬روز در لرستان برگزار مي‌شود.









ارسال خبر: ۱۷:۱۷ Monday November 09, 2009 نسخة التي يمكن طبعها

اخبار مرتبط