سياسي. دفاعي. نمايشگاه بصيرت
معاون سياسي سپاه پاسداران با اشاره به اينكه دشمني آمريكا روز به روز با انقلاب و نظام ما بيشتر ميشود گفت: آمريكا همچنان به دنبال سلطه در جهان و غارت و چپاول كشورهاي جهان است.
به گزارش روز سه شنبه ايرنا به نقل از اداره كل روابط عمومي وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح، سردار سرتيپ يدالله جواني در جريان بازديد از نمايشگاه بصيرت سياسي وزارت دفاع با اشاره به اينكه ما در آغاز دهه چهارم انقلاب، حوادث پس از انتخابات را شاهد بوديم، گفت: همانطور كه مقام معظم رهبري فرمودند، ما در شرايط امروز با جنگ نرم دشمنان مواجهايم و بايد با بصيرت به مقابله با اين توطئه به جنگ دشمنان برويم.
وي ادامه داد: امروز با توجه به شكستي كه دشمنان نظام در دوران دفاع مقدس خوردند با جنگ نرم به مقابله بانظام ما برخاستند، لذا ما براي موفق شدن بايد با توجه به اين ديدگاه رهبر انقلاب كه فرمودند اولويت براي ما مقابله با جنگ نرم دشمن است، خود را به بصيرت مجهز كنيم.
جواني اضافه كرد: همانطور كه مقام معظم رهبري اشاره داشتند، اساس كار دشمن ايجاد فتنه و فتنه انگيزي است، لذا اساس كار ما به فرموده رهبر انقلاب بايد بصيرت باشد و اين سخنان، خود اهميت برخورداري از بصيرت را نشان ميدهد.
جواني ادامه داد: پيام انقلاب ما رهايي انسان، عدالتخواهي، رشد و تعالي انسان است كه اين راه با راه نظام سلطه در تضاد آشكار قرار دارد به همين دليل است كه شاهديم كه روز به روز دستاوردهاي انقلاب دشمنان را بيش از گذشته عصباني ميكند و دست به توطئه ميزنند.
معاون سياسي سپاه با بيان اينكه دشمنان در برخورد با انقلاب اسلامي از شيوه هاي پيچيده استفاده ميكنند، تاكيد كرد: در اين ميان اهميت بصيرت دو چندان است چرا كه ما همواره شاهد هستيم كه حوادث پس از رحلت پيامبراكرم(ص ) و حادثه كربلا به خاطر فتنه انگيزي دشمنان اسلام است.
وي خاطرنشان كرد: به دليل عدم بصيرت است كه در تاريخ اسلام شاهد به خطا رفتن عدهاي از مسلمانان به ويژه ياران پيامبراكرم(ص) هستيم.
جواني با اشاره به اينكه با بصيرت ميتوان دشمن و جبهه خودي را به درستي تشخيص داد، گفت: وقتي انسان خود را مجهز به بصيرت كند، راه درست را تشخيص داده و ميتواند به وظيفه خود به درستي عمل كند.
معاون سياسي سپاه در ادامه سخنان خود به ويژگيهاي انسانهاي داراي بصيرت اشاره و عنوان كرد: خردورزي يكي از ويژگيهاي انسان بابصيرت است كه با انديشمندي ميتواند راه درست را تشخيص دهد.
جواني يكي ديگر از ويژگيهاي انسان با بصيرت را درس گرفتن از تاريخ عنوان كرد و گفت: اين نكته همواره مورد تاكيد مقام معظم رهبري قرار گرفته و موضوعي تحت عنوان عبرتهاي عاشورا را مطرح ميكند.
معاون سياسي سپاه ادامه داد: انسان با بصيرت در مسير روشن قدم برداشته و در انتخاب راه درست، دچار دودلي و ترديد نميشود، در حالي كه انسان بي بصيرت در دره سقوط كرده دچار انحراف شده و از مسير اصلي خارج ميشود.
وي اضافه كرد: انسان بيبصيرت به دليل عدم بصيرت حتي ممكن است گمراهان را به دست خودش بر خود حاكم سازد.
جواني افزود: اين بزرگترين خسارتي است كه به دليل ضعف در قدرت تشخيص انساني ميتواند دچار آن شود.
وي ادامه داد: نمايشگاه بصيرت سياسي، گام مثبتي در راستاي پيادهسازي منويات مقام معظم رهبري در راستاي مقابله با جنگ نرم دشمنان برداشته است كه بايد عمده كار اين نمايشگاه در شرايط كنوني، بصيرت افزايي و بالا بردن قدرت تشخيص مردم باشد؟ چرا كه اگر در شرايط امروز دشمن دست به توطئه اي پيچيده زند، بايد با برپايي چنين نمايشگاههايي توطئهها و شيطنتهاي آنان را در معرض عموم قرار دهيم.