اقتصاد. صنعت. صنعت
وزير صنايع ومعادن از برگزاري همايش سراسري صنعتگران ، معدنكاران و مديران فعال در اين حوزه با حضور رييس جمهوري و هيات دولت در آينده نزديك خبر داد.
به گزارش روز يكشنبه ايرنا به نقل از روابط عمومي وزارت صنايع و معادن، علي اكبر محرابيان در همايش يكروزه روساي سازمانهاي صنايع و معادن استانها با اعلام اين خبر،افزود: در اين همايش ضمن ارايه راهكارها ، تصميمهاي مهمي در جهت حمايت از توليد ملي اتخاذ خواهد شد.
وي اظهارداشت: در اين همايش ، روسا وكارمندان نمونه استانها معرفي و از آنان تجليل خواهد شد.
وي همچنين در بخش ديگري از سخنانش با تاكيد بر برگزاري منظم جلسات شوراي هماهنگي بخش صنعت و معدن ، اين شوراي را ركن اصلي سازمان صنايع و معادن استانها دانست و اظهار داشت: روساي سازمان صنايع و معادن به منزله وزير صنايع و معادن در استانها هستند، بنابراين در برخورد با مسايل و رويدادهاي بخش صنعت و معدن بايد با قدرت و تدبير عمل كنند.
محرابيان بر ضرورت ارتباط روساي صنايع و معادن استانها با واحدهاي صنعتي به منظور رفع نيازهاي آنان و نظارت بر روند توليد و حمايت از آنان تاكيد كرد.
وزير صنايع و معادن با اظهار خوشحالي از روند روبه رشد طرح آمايش بخش صنعت و معدن كشور گفت: اين روند رو به رشد در حالي است كه كشور در شرايط تحريم ، با نشاط و تحرك در حال حركت به سمت توسعه است.
محرابيان خواستار استمرار سفر مديران بخش صنعت و معدن به شهرستانهاي استانهاي تحت مسووليت خود شد و تصريح كرد، بايد در اين سفرها با حضور مديران شوراي هماهنگي بخش صنعت و معدن ، فرماندار،نمايندگان مجلس و ائمه جمعه و ساير مديران شهرستانها، ضمن اتخاذ تدابير درست ، در جهت حل مشكلات واحدهاي مختلف بخش صنعت و معدن تصميمگيري شود.
وزيرصنايع و معادن با انتقاد از روند اطلاع رساني بخش صنعت و معدن خطاب به روساي سازمانهاي صنايع و معادن استانها گفت: بايد در پايان سفرها ضمن تشريح اقدامها و فعاليتهاي مثبت و انجام شده در استانها ،به بيان راهكارها، تنگناها و مشكلات حوزه كاري خود بپردازيد.
لازم به ذكر است ،در همايش يكروزه روساي سازمان صنايع و معادن استانها كه با حضور وزير صنايع و معادن ،جمعي از معاونين ، مشاوران و مديران كل ستادي برگزار شد، ضمن بررسي آثار هدفمندسازي يارانهها در بخش صنعت و معدن،برنامههاي تهيه شده براي افزايش بهره وري بنگاههاي صنعتي ومعدني در راستاي جبران افزايش هزينه انرژي و نحوه تعامل ستاد صنايع و معادن با سازمانهاي صنايع و معادن استانها مورد بررسي قرار گرفت.