اجتماعي. داخلي. ناجا
معاون هماهنگكننده پليس مرزباني نيروي انتظامي گفت: در دو روز گذشته ۶۰۵كيلو گرم انواع مواد مخدر و يك ميليون و ۷۰۰هزار قرص و آمپول در مرزهاي شرقي كشور كشف شد.
سرهنگ ابراهيم كريمي روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود : ماموران هنگ مرزي تايباد در دو روزگذشته در سه عمليات جداگانه پس از درگيري با اشرار مسلح در مناطق خطايي ،شرشري و كنده پس از به هلاكت رساندن اشرار ، در پاكسازي محلهاي درگيري ، ۵۷۲كيلو گرم انواع مواد مخدر كشف كردند.
معاون هماهنگكننده فرمانده مرزباني نيروي انتظامي افزود : همچنين ماموران هنگ مرزي مير جاوه روز گذشته در حين گشت و كنترل نوار مرزي از يك دستگاه خودرو ، يك ميليون و ۷۰۰هزار قرص و آمپول مخدر به همراه مقاديري ادوات قمار كشف كردند.
به گفته كريمي روز گذشته ماموران هنگ مرزي سرخسنيزدر پاسگاه مرزي ابراهيم خاني حين گشت و كنترل نوار مرزي با تعدادي از اشرار مسلح در گير شده و پس از به هلاكت رساندن دو تن ازقاچاقچيان ، در پاكسازي محل درگيري مقدار ۳۳كيلوگرم مواد مخدر از نوع ترياك و تعداد ۱۰۰گوشي تلفن همراه كشف كردند.