اجتماعي. مناسبت ها. فجر . ۸۸اردبيل
نماينده ولي فقيه در استان اردبيل و امام جمعه شهر اردبيل گفت : نظام اسلامي ايران بر اساس قدرت و عزت ملت پاينده است و در حقيقت اين انقلاب بدون مردم مفهومي ندارد.
به گزارش ايرنا ، حجتالاسلام والمسلمين سيدحسن عاملي روز دوشنبه در ديدار با مسوولان و مديران استان اردبيل به مناسبت شروع دهه مبارك فجر افزود :
اين انقلاب بينظير تاريخ كه توسط رهبر كبير آن حضرت امام خميني (ره) بنيانگذاري شد با پشتيباني مردم مسلمان و ولايت مدار ايران اسلامي با عزت و اقتدار روزافزون به جلو ميرود و ميهن عزيزمان به بركت اين تحول عظيم و در سايه خون هزاران شهيد گلگون كفن به قلههاي رفيع پيشرفت دست مييابد.
وي اظهار داشت: هنگامي كه جهان غرب به سركردگي استكبار ، در آتش مادي گرايي ميسوخت و پوچ گرايي و بيهويتي روز به روز مردم اين كشورها را از خود بيگانه ميكرد حضرت امام خميني (ره) با پيروي از رسول گرامي اسلام (ص) با پي ريزي و به ثمر رساندن انقلاب اسلامي ايران ملت ايران را به عنوان الگوي عزت و اقتدار براي مردم و مستضعفان ساير كشورهاي جهان مطرح كردند.
نماينده ولي فقيه در استان اردبيل تاكيد كرد : با پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي ، غرور و هيمنه كشورهاي استكباري مانند آمريكا و رژيم اسراييل شكسته شد و داعيه اداره امور جهان و ايجاد نظم نوين جهاني از آنان سلب گرديد .
عاملي ياد آور شد : به بركت به ثمر رسيدن انقلاب اسلامي ايران اكنون در اكثر كشورهاي دنيا شاهد برچيده شدن بساط فساد و منكرات هستيم چرا كه مردم در كشورهاي غربي نيز با پيروي از مردم شريف ايران اسلامي به اينگونه مسايل به ديده منفي مينگرند و آنها را مسبب فرو رفتن جامعه غربي در منجلاب فساد و سقوط ارزشهاي اخلاقي و انساني ميدانند.
امام جمعه اردبيل گفت : با همين شعار نه شرقي و نه غربي كه از سوي انقلاب اسلامي ايران مطرح شد قطب جديدي در دنيا به وجود آمد كه پايه آن معنويت ، ديانت ، اخلاق و عزت انسانها است و هزاران نفر از مردم آزاده در كشورهاي مختلف طالب اين تفكر بوده و آن را ميپسندند.
وي افزود : حضرت امام خميني (ره) در مفاهيم حكومتي خودشان بر وحدت كلمه ، مردم سالاري ديني و ارتقاي كرامت انساني تاكيد داشتند .
نماينده ولي فقيه دراستان اردبيل گفت : شعار مرگ بر آمريكا براي هر يك از مردم مسلمان ايران افتخار و عزت و براي رژيم اسراييل مايه ذلت است و اين شعار اكنون مورد پسند همه آزادي خواهان و آزادگان جهان ميباشد .
عاملي تصريح كرد: مبارزه قاطع با رژيم اشغالگر قدس و به رسميت نشناختن آن رژيم از افتخارات انقلاب اسلامي به رهبري حضرت امام خميني (ره) است و اين انقلاب با تفكر ضد ليبراليسمي خود طومار استكبار جهاني را در هم پيچيده است .
او تاكيد كرد : همه ما ايرانيان بايد قدر دست آوردها و نعمتهاي عظيم انقلاب اسلامي به ويژه آزادي و استقلال را بدانيم .
نماينده ولي فقيه دراستان اردبيل خواستار حضور پرشور و گسترده مردم در راهپيمايي ۲۲بهمن امسال شد و خاطرنشان كرد كه مردم با حركت يكپارچه خود در اين روز ضمن تجديد ميثاق خود با آرمانهاي امام خميني (ره) و بيعت با مقام معظم رهبري حضرت آيت الله خامنهاي تمام توطئهها و شيطنتهاي دشمنان اين مرز و بوم را نقش بر آب خواهند كرد . ك ۲