اجتماعي. داخلي. همايش. اصلاح الگوي مصرف
زنجان- رييس مركز ملي بهره وري كشور گفت: يك سوم رشد اقتصادي كشور در برنامه پنجم توسعه بايد از طريق بهره وري حاصل شود.
محسن ميرزايي روزسه شنبه درهمايش اصلاح الگوي مصرف در زنجان، عدم شناخت منابع و اهداف، ضايع كردن منابع، غفلت و سستي در مصرف صحيح را ازجمله خطرات پيش روي افزايش بهره وري در جامعه دانست و افزود: با وجود پيشرفت و تحولات چشمگيري كه طي سه دهه گذشته در كشور شاهد بوديم در حوزه ي بهره وري تحولي در كشور مشاهده نشده است.
وي، بااشاره به ظرفيتهاي ايجاد شده در كشور پس از پيروزي انقلاب اسلامي، تاكيد كرد: اگر اين منابع و ظرفيتها به درستي مديريت شوند، روند پيشرفت كشور سرعت بيشتري به خود خواهد گرفت.
ميرزايي، بابيان اينكه توازني بين منابع و دستاوردها در جامعه وجود ندارد ، يادآورشد: ميزان بهره وري انرژي به ازاي يك بشكه نفت در جهان به طور ميانگين ۶۸۸دلار و در ايران ۲۱۹دلار است.
وي، با تاكيدبر لزوم اصلاح الگوي مصرف در كشور، گفت: نگاه كل گرا و عقلاني لازمه رسيدن به اهداف موردنظر در اين بخش است.
ميرزايي، درك معتبر از مقصد، انتخاب بهينه منبع، اثربخشي و كارايي رااز مولفههاي اصلي بهره وري و اصلاح الگوي مصرف بيان كرد و افزود: رصد ميزان دستيابي به اهداف و بررسي پيامدها نيز بايد از سوي نظامهاي نظارت و بازرسي كشور انجام شود.
استاندار زنجان نيز بابيان اينكه با همت و انگيزه قوي مسوولان از ابتداي امسال ستاد اصلاح الگوي مصرف در استان تشكيل شده است، گفت: تغيير فرهنگ و رفتار مصرفي مردم جامعه از اهداف اصلي تشكيل اين ستاد است.
محمد رئوفي نژاد تشكيل ستاد دولت الكترونيك در استان را نيز از اقدامات مهم در جهت اصلاح الگوي مصرف دانست و افزود: اين ستاد حلال بسياري از مشكلات دولت و مردم در اين استان بوده است.
وي، بابيان اينكه ۲۵۰نوع خدمت در اين ستاد تعريف و ارايه ميشود، گفت: با انجام كارهاي كارشناسي، شمار خدمات اين ستاد قابل افزايش به ۴۰۰نوع مي باشد.
رئوفي نژاد، تعداد دستگاههاي دولتي متصل به ستاد دولت الكترونيك در استان زنجان را ۵۰دستگاه بيان كرد و اظهارداشت: گامهاي بلندي نيز در سال آينده در جهت توسعه ي دولت الكترونيك در استان برداشته خواهد شد.