عربي  中文  Français  Español   Türkçe   امروز: ‪یکشنبه، ۲۳ اسفند ۱۳۸۸‬

دادگاه عالي آلمان بخشي ازكمكهاي رفاهي دولت را مطابق با قانون ندانست

خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۲۰/۱۱/۸۸‬

سياسي. آلمان. ايران
برلين- دادگاه عالي قانون اساسي آلمان روز سه شنبه اعلام كرد كه بخشي از كمك‌هاي امور رفاهي و اجتماعي دولت به خانواده‌ها مطابق با قانون اساسي نيست.

به گزارش ايرنا، اين دادگاه اعلام كرد: كمك‌هايي كه در رابطه با كودكان پرداخت مي‌شود، شفاف نبوده و بايد تغيير كند.

به اين ترتيب انتظار مي‌رود كه اعتراضات و شكايت‌هاي بي‌شماري از دولت آلمان در ارتباط با اين كمك‌ها صورت گيرد.

ازكل جمعيت‪۸۲‬ميليون نفري آلمان بيش از ‪۶‬ميليون نفر به اين كمك‌ها وابسته هستند كه اين افراد بازنشستگان ، دانشجويان و اشخاص بيكار را دربر نمي گيرند.

اين راي دادگاه قانون اساسي آلمان بعداز شكايت سه نفر از والدين از دولت مبني بر ناكافي بودن پول پرداختي براي بزرگ كردن بچه‌ها صادر شد.

دادگاه قانون اساسي كه مقر آن در شهر كارلسروهه قرار دارد، نحوه محاسبه اين كمكها و پرداخت آن به كودكان را به حدكافي شفاف ندانسته است.

هم اكنون پولي كه براي كودكان در قالب امور اجتماعي پرداخت مي‌شود، حدود ‪۶۰‬تا ‪۸۰‬درصد پول پرداختي به بزرگسالان است.

دولت آلمان در واكنش به اين راي با اشاره به اينكه اين حكم بسيار پيچيده بوده و فشار زماني در آن زياد است، اعلام كرد كه هرچه سريعتر سعي خواهد كرد تاتغييرات مورد نياز را انجام دهد.








ارسال خبر: ۱۷:۳۶ ‪دوشنبه، ۱۹ بهمن ۱۳۸۸‬ نسخه قابل چاپ