عربي  中文  Français  Español   Türkçe   امروز: ‪یکشنبه، ۲۳ اسفند ۱۳۸۸‬

صفر اف :موافقت روسيه با تحريم ايران روابط دو كشور را سرد خواهد كرد

خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۲۰/۱۱/۸۸‬

سياسي. روسيه. ايران
مسكو- رجب صفراف رييس مركز مطالعات ايران معاصر در روسيه اعلام كرد در صورت موافقت روسيه با تحريم ايران، روابط فدراسيون روسيه و جمهوري اسلامي ايران سرد خواهد شد.

به گزارش ايرنا از مسكو، صفراف امروز سه شنبه در مصاحبه با خبرگزاري اينترفكس گفت: اين مساله بر روابط روسيه و ايران تاثير منفي خواهد گذاشت و عملا باعث خروج تجارت روسيه از ايران مي‌شود و تهران در بسياري موضوعات تجديد نظر مي‌كند.

وي با بيان اينكه ايران و روسيه در بسياري از مسائل منافع مشترك دارند گفت: به عنوان مثال دو كشور در عرصه درياي خزر و نيز امنيت منطقه آسياي مركزي اشتراك منافع دارند.

رييس مركز مطالعات ايران معاصر در روسيه گفت: ايران بطور جدي مي‌تواند در عرصه انرژي جهاني، مدعي جدي سهم روسيه شود.

صفراف اين ادعا كه نپذيرفتن پيشنهاد معاوضه سوخت هسته‌اي آژانس بين المللي انرژي اتمي از سوي ايران ،يك قدرت نمايي براي مصارف داخلي بود را رد كرد و گفت: رهبري ايران درحال حاضر علاقمند به تشديد تنش اوضاع نيست.











ارسال خبر: ۱۵:۵۵ ‪دوشنبه، ۱۹ بهمن ۱۳۸۸‬ نسخه قابل چاپ