عربي  中文  Français  Español   Türkçe   امروز: ‪جمعه، ۲۸ اسفند ۱۳۸۸‬

درج نام شركت‌هاي صبانور و روان نصير تا پايان سال در فرابورس

تهران ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۲۰/۱۱/۸۸‬

اقتصاد. بورس. پذيرش
مدير پذيرش شركت فرابورس گفت: شركت‌هاي فولاد صبانور و روان نصير هفته گذشته در فرابورس پذيرش شدند و تا پايان سال در اين بازار درج خواهند شد.

به گزارش روز سه شنبه ايرنا به نقل از سنا، مهدي علم الهدي افزود: شركت فولاد صبانور كه يكي از شركت‌هاي زيرمجموعه سرمايه‌گذاري توسعه معادن و فلزات است، در زمينه تهيه مواد اوليه فولاد فعاليت مي‌كند و شركت روان نصير كه از شركت‌هاي نصيرماشين به حساب مي‌آيد در هفته گذشته پذيرش شدند.

وي با بيان اينكه اين دو شركت تا پايان سال در فرابورس درج خواهند شد به پيشنهاد ورود دو شركت ديگر به فرابورس اشاره كرد و گفت: شركت زرين معدن آسيا و توسعه چشم انداز شمال نيز، گفت وگوهايي براي ورود به فرابورس انجام داده اند.

به گفته علم الهدي، شركت زرين معدن آسيا برخي از اقدامات لازم براي پذيرش در فرابورس را انجام داده و بايد براي ورود به هيات پذيرش صورت‌هاي مالي خود را ارائه دهد.

وي در پايان پذيرش اين دو شركت را منوط به موافقت سازمان بورس اعلام كرد.











ارسال خبر: ۱۲:۵۱ ‪دوشنبه، ۱۹ بهمن ۱۳۸۸‬ نسخه قابل چاپ