اجتماعي. قضايي. سازمان تعزيرات
سازمان تعزيرات حكومتي براي چند باشگاه ورزشي متخلف در تهران به دليل اخذ شهريه بيش از تعرفه سازمان تربيت بدني، پروندههايي تشكيل داد و به شعب تعزيرات حكومتي ارسال كرد.
به گزارش روز شنبه ايرنا به نقل از روابط عمومي سازمان تعزيرات حكومتي، گشت مشتركي با حضور نمايندگان اداره كل تعزيرات حكومتي و كارشناسان اداره تربيت بدني استان تهران براي نظارت بر نرخ سالنهاي ورزشي ، استخرها و مدارس فوتبال در سطح شهر برگزار شد.
بر اساس اين گزارش ، ماموران اين گشت براي چند باشگاه متخلف پرونده هاي تخلفاتي تشكيل داده اند.
*** محكوميت واردكنندگان كالاي قاچاق درتعزيرات بوشهر
بر اساس شكايت گمرك شهرستان بوشهر مبني بر ورود غيرقانوني مكمل غذاي ماهيان در بوشهر پروندهاي تشكيل شد.
به گزارش سازمان تعزيرات حكومتي، با توجه به جعل گواهينامه سلامت محصولات غذايي و آشاميدني توسط متخلف ،پرونده فوق پس از سير مراحل قانوني براي رسيدگي و اعمال قانون به شعبه چهارم تعزيرات حكومتي استان بوشهر ارجاع شد شعبه ياد شده نيز پس از بررسي موضوع، قاچاق كالا را محرز تشخيص داد و اقدام به صدور راي مبني بر محكوميت به پرداخت يك ميليارد و۱۵۰ميليون و۹۴۹ هزار و ۴۳۶ريال جزاي نقدي در حق صندوق دولت و ضبط كالاي قاچاق كرد.
***پرونده قاچاق لوازم رايانه در تعزيرات حكومتي اصفهان
سازمان تعزيرات حكومتي در گزارش ديگري اعلام كرد: افرادي كه اقدام به قاچاق مقاديري لوازم رايانه، كفش و پوشاك كرده بودند، به پرداخت بيش از دو ميليارد ريال جزاي نقدي محكوم شدند.
ماموران نيروي انتظامي پاسگاه امين آباد استان اصفهان هنگام كنترل خودروهاي عبوري مقادير زيادي كالاي قاچاق كشف وضبط كردند.
بر اساس اين گزارش، كالاهاي كشف شده به دفتر گمرك ارسال و با توجه به شكايت گمرك عليه متهم، پروندهاي در اين رابطه تشكيل و پس از سير مراحل قانوني به شعبه ويژه قاچاق كالا و ارز تعزيرات حكومتي استان مستقر در گلوگاه شهيد امامي (شهرضا) ارجاع شد.
شعبه يادشده نيز با توجه به شواهد و قرائن موجود در پرونده تخلف انتسابي را از حيث قاچاق محرز تشخيص داده و متهمان را علاوه بر ضبط كالا مجموعا به پرداخت دو ميليارد و ۱۷ميليون و ۶۶۳هزار و ۹۶۸ريال جزاي نقدي در حق صندوق دولت محكوم كرد.
***محكوميت يك پزشك متخلف درتعزيرات اروميه
بر اساس شكايت شاكي خصوصي از يك پزشك متخلف به دانشگاه علوم پزشكي استان آذربايجان غربي مبني بر اخذ وجه غير قانوني و ارايه خدمات به نرخ بالاتر و تاييد كميسيون ماده ،۱۱پروندهاي در اين رابطه تشكيل شد.
پرونده فوق پس از سير مراحل قانوني براي رسيدگي و اعمال قانون به شعبه ويژه هفتم بدوي تعزيرات حكومتي شهرستان اروميه ارجاع شد.
اين گزارش حاكي است، شعبه مذكور با توجه به شواهدوقرائن موجوددرپرونده واحراز تخلف انتسابي، متهم را علاوه بر پرداخت جزاي نقدي در حق صندوق دولت به استرداد وجوه اضافي درحق شاكي نيز محكوم كرد.
***پرونده محكوميت قاچاق كالاي خارجي در تعزيرات كهكيلويه وبويراحمد سازمان تعزيرات حكومتي در گزارش ديگري اعلام كرد: ماموران مبارزه با جرايم اقتصادي نيروي انتظامي شهرستان ياسوج در بازرسي از خودروهاي عبوري، مقاديري از انواع كالاي خارجي را كه به صورت غيرقانوني وارد كشور شده بود كشف كردند كه با توجه به شكايت گمرك استان پروندهاي در اين رابطه تشكيل شد.
پرونده يادشده پس از سير مراحل قانوني براي رسيدگي و اعمال قانون به شعبه اول قاچاق كالا و ارز شهرستان ياسوج ارجاع شد.
اين شعبه پس از بررسي محتويات پرونده ، متهمان را علاوه بر ضبط كالاي مكشوفه به نفع دولت مجموعا به پرداخت يك ميليارد و ۹۵۳ميليون و ۷۸۹هزار و ۷۰۰ريال جزاي نقدي در حق صندوق دولت محكوم كرد.