ورزش. ورز شهاي توپي. فوتبال. ليگ برتر
باشگاه استقلال تهران خواستار به تعويق افتادن ديدار اين تيم مقابل استيل آذين تهران در چارچوب رقابتهاي جام حذفي باشگاههاي كشور شد.
به گزارش روز سه شنبه ايرنا، در اين نامه با توجه به اينكه تيم استقلال بامداد پنجشنبه ششم اسفند از سفر عربستان به تهران بازمي گردد، درخواست شده زمان ديدار تيمهاي استقلال و استيل آذين در مرحله يك هشتم پاياني جام حذفي باشگاههاي كشور تغيير كند.
هم اكنون زمان انجام اين بازي جمعه ۷اسفند اعلام شده كه با توجه به ديدار سنگين استقلال مقابل الاهلي و خستگي ناشي از سفر غيرمستقيم به عربستان انجام آن مسابقه در اين تاريخ ميسر نيست.
* الجزيره اسامي فهرست كاروان خود را به باشگاه استقلال داد
بسته حاوي فهرست و مدارك ۵۷نفر در قالب كاروان باشگاه الجزيره امارات صبح امروز تحويل باشگاه استقلال شد.
در فهرست تيم الجزيره نام سه بازيكن خارجي به اسامي ريكاردو اليويرا، روزاريو مارسيو و آنتوني كوتوآن به چشم ميخورد كه دو نفر اول از برزيل و نفر سوم از ساحل عاج است.
ديدار رفت استقلال و الجزيره در چارچوب رقابتهاي قهرماني باشگاههاي آسيا روز ۱۸اسفند در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود.
* رواديد استقلال براي سفر به عربستان صادر شد
علي اصغر مانوسي فر، مديركميته روابط بينالملل باشگاه استقلال در تماس با مسوولان باشگاه الاهلي عربستان پيگير صدور رواديد كاروان استقلال شد كه مسوولان باشگاه الاهلي از آماده شدن رواديد كاروان ۵۰نفره استقلال و ارسال قريب الوقوع آن خبر داد.
گفتني است استقلال در اولين ديدار خود در ليگ قهرمانان آسيا روز سه شنبه چهارم اسفند ماه در جده به مصاف الاهلي عربستان ميرود.