عربي  中文  Français  Español   Türkçe   امروز: ‪جمعه، ۲۸ اسفند ۱۳۸۸‬

يك مسوول حزب الله: در رويارويي با رژيم صهيونيستي تنها نيستيم

خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۱۷/۱۱/۸۸‬

سياسي. خارجي. شيخ نبيل قاووق. مقاومت
بيروت - شيخ نبيل قاووق مسوول حزب الله در جنوب لبنان گفت: حزب الله در رويارويي با رژيم صهيونيستي و حراست از خاك لبنان تنها نبوده و مبارزان ديگر طوايف لبناني نيز در كنار رزمندگان اين حزب قرار دارند.

به گزارش روز شنبه خبرنگار ايرنا از جنوب لبنان، شيخ قاووق شب گذشته در مراسم يادواره شهداي مقاومت اسلامي در صيدا افزود: شيعيان، اهل تسنن و دروزي‌هاي لبنان همه در دفاع از لبنان در يك صف قرار دارند.

وي اظهار داشت: مقاومت در لبنان همه لبناني‌ها اعم از مسلمان و مسيحيان را در برابر دشمن صهيونيستي - دشمن همه لبناني‌ها -، متحد و يكپارچه كرده است.

اين مقام حزب الله تاكيد كرد: رژيم صهيونيستي اين نكته را بايد بداند كه حزب الله در دفاع از لبنان تنها نيست و هزازان مبارز شيعه، سني، دروزي و مسيحي در كنار آن قرار دارند و در صورت تجاوز به خاك لبنان همه طوائف در كنار حزب الله با صهيونيست‌ها خواهند جنگيد.

شيخ قاووق افزود: مقاومت امروز بزرگتر و قوي تر از قبل است و خواست و اراده همه آزادگان لبناني در كرامت و عزت كشور قرار دارد.

مسوول حزب الله در جنوب لبنان سخن از سازش با رژيم صهيونيستي را سخني گمراه‌كننده خواند و تاكيد كرد: راه سازش با صهيونيست‌ها به بن بست رسيده و وعده‌هاي باراك اوباما رييس جمهوري آمريكا درباره صلح نيز دروغ و نيرنگ است و سران عرب نيز فهميدند كه جايي در سياست اوباما ندارند، بلكه اين سياست تنها در راستاي خدمت بيشتر به رژيم صهيونيستي و تحقير امت اسلام و عرب بوده و تنها راه فراروي اين امت در پاسخ به گردنكشي‌ها و خودخواهي هاي نتانياهو مقاومت است.










ارسال خبر: ۱۳:۱۲ ‪جمعه، ۱۶ بهمن ۱۳۸۸‬ نسخه قابل چاپ