فرهنگي. ميراث فرهنگي. صنايع دستي. ساير
آيت الله نوري همداني در ديداري كه تهمينه دانيالي معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي سازمان ميراث فرهنگي با وي در قم داشت، گفت: صنايع دستي و هنرهاي سنتي يكي از موانعي است كه از ورود فرهنگ بيگانه غرب به كشورمان جلوگيري ميكند.
به گزارش روز دوشنبه ايرنا از سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري ، آيت اللهالعظمي نوري همداني در اين ديدار اظهار داشت: برنامههايي كه معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي تنظيم و تبيين ميكند بايد در پرورش استعدادهاي فرد فرد مردم موثر و تاثير گذار باشد.
اين مرجع تقليد ادامه داد: تاكيد بر موضوع و بحث هنرهاي سنتي و صنايع ستي كشور از اهميت بسياري برخوردار است.
آيت الله نوري همداني بر پيشينه استان قم در بخش هنرهاي سنتي و صنايع دستي تاكيد كرد و افزود: در استان قم در كنار رشتههاي فعال و قابل توجه صنايع دستي، آثار فراوان فرهنگي و اسلامي وجود دارد كه ميتوانند در گسترش و بسط فرهنگ اسلامي بسيار موثر باشند.
وي تصريح كرد: قرنها است كه شهر قم چون بسياري از شهرهاي ايران مورد استكبار تهاجم فرهنگي قرار گرفته كه تكيه بر همين جايگاه صنايع دستي و هنرهاي سنتي آن ميتواند راهي براي پشت سرگذاشتن اين بحران باشد.
اين عالم برجسته پرورش استعدادهاي موجود در اين استان را در بخش هنرهاي سنتي و صنايع دستي ضروري دانست و گفت: لازم است كه مسئولان و متوليان به قم توجه بيشتري داشته تا به جايگاه و پايگاه حقيقي خود دست يايد.
آيت اللهالعظمي نوري همداني در ادامه اظهار داشت: قم ام القراي جهان اسلام است كه به دليل ويژگيهاي خاص مذهبي، سالانه تعداد قابل توجه از گردشگران را از نقاط دور و نزديك به سوي خود ميكشاند.
وي با بيان اينكه قم خاستگاه انقلاب اسلامي است، گفت: با توجه به توانمندي ها و ظرفيتهايي كه در اين استان بعد از پيروزي انقلاب اسلامي ايجاد شد، انتظار ميرود عمران و آباداني آن براي حضور بيش از پيش گردشگران مورد توجه خاص قرار گيرد.