فرهنگي. ادبيات. نمايشگاه كتاب
انجمن فرهنگي ناشران پس از برگزاري دومين نمايشگاه تخصصي كتاب كودك و نوجوان در تهران كه عصر امروز به كار خود پايان داد در اهواز نمايشگاه برگزار ميكند.
به گزارش روز سه شنبه ايرنا، مهدي شيزري مسوول فروش كتابهاي انجمن فرهنگي ناشران كتاب كودك و نوجوان، ضمن اعلام اين مطلب گفت: انجمن فرهنگي ناشران پس از برگزاري اين نمايشگاه، در اهواز نمايشگاه مشابهي را برگزار ميكند در نمايشگاه كتاب اهواز، ۷هزار عنوان كتاب با ۴۰درصد تخفيف در معرض فروش قرار ميگيرد كه ۲۰درصد از اين تخفيف را معاونت فرهنگي ارشاد ارائه ميكند.
معاونت فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و شركت خدمات رفاهي نفت مناطق نفت خيز جنوب در برگزاري اين نمايشگاه با انجمن فرهنگي ناشران كتاب كودك و نوجوان همكاري دارند.
نمايشگاه كتاب و محصولات فرهنگي از ۲۸بهمن تا ۸اسفند در اهواز، خيابان فدائيان اسلام، محوطه باشگاه نفت برگزار خواهد شد.
نمايشگاه تخصصي كتاب كودك و نوجوان كه به همت انجمن فرهنگي ناشران از ۱۳ بهمن ماه در كانون پرورش فكري كودكان ونوجوانان برپا شده بود عصر امروز با تجليل از نويسندگان و شاعران اين حوزه به كار خود پايان داد.