عربي  中文  Français  Español   Türkçe   امروز: ‪شنبه، ۲۹ اسفند ۱۳۸۸‬

كلهر: دايي پرسپوليس را از شرايط كنوني خارج خواهد كرد

تهران ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۱۹/۱۰/۸۸‬

ورزش. ورزش‌هاي توپي. فوتبال. پرسپوليس
بازيكن اسبق تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: علي دايي مربي بسيار بزرگي است و توانايي خارج كردن پرسپوليس از شرايط كنوني را دارد.

محمود كلهر روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، در خصوص ديدار پرسپوليس و ذوب آهن خاطرنشان ساخت: پرسپوليس در نيمه اول كاملا برتر از حريف بود و توانست موقعيت‌هايي را بر روي دروازه ذوب آهن ايجاد كند.

وي افزود: دايي در اكثر پست‌ها تغييراتي ايجاد كرده بود كه اين تغييرات مي تواند در آينده به سود پرسپوليس باشد.

بازيكن اسبق تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: دايي در نيمه دوم مي‌توانست تعويض‌هاي بهتري را ايجاد كند.

وي تصريح كرد: ذوب آهن در نيمه دوم با نفرات بيشتري به سمت دروازه پرسپوليس حمله كرد و توانست گل تساوي را به ثمر برساند.

كلهر اظهار داشت: پرسپوليس با مديريت و توان بالاي دايي مي‌تواند از اين وضعيت خارج شود اما براي رسيدن به اين مهم بايد به دايي فرصت كافي را بدهيم.

وي افزود: دايي بايد براي فصل آينده بازيكنان اصلي خود را حفظ كند و بازيكنان بزرگ ديگري را نيز جذب كند تا بتواند به موفقيت برسد.

پيشكسوت باشگاه پرسپوليس ادامه داد: متاسفانه پرسپوليس در طول اين فصل اصلا بازي‌هاي خوبي را به نمايش نگذاشته و اميدوارم اين مشكل برطرف شود.









ارسال خبر: ۲۰:۰۰ ‪جمعه، ۱۸ دی ۱۳۸۸‬ نسخه قابل چاپ

اخبار مرتبط