سياسي. مجلس. محاكمه موسوي
اهواز - عضو كميسيون قضايي مجلس شوراي اسلامي گفت: كار مير حسين موسوي شبيه رانندگي بدون پروانه است و بايد به خاطر تخلفاتي كه انجام داده مورد محاكمه قرار گيرد.
خليل حيات مقدم، در جريان سومين سفر دورهاي خبرنگاران به بندر امام در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: موسوي كه زماني نخست وزير اين مملكت بود و در عرصه قانون نقش داشته به خوبي با قانون آشنايي دارد، اما چرا بايد جوانان را به اغتشاش ترغيب ميكرد؟
وي ادامه داد: اين كار جرم محسوب شده و هر كسي در هر مقامي تخلف كرده باشد بايد محاكمه شود.
وي تصريح كرد: قانون اساسي براي اين نوع رفتارها شيوههايي ترسيم كرده كه طبق آن هر گونه تظاهرات و اعتراضي در هر جايي اجازه ميخواهد نه اين كه هر كسي در هر زمان و به خاطر هر چيزي آزاد به بروز چنين رفتارهايي باشد.
حيات مقدم تصريح كرد: موسوي اجازه نداشت با چنين رفتارهايي اوضاع جامعه را به سمت ناامني سوق دهد و به طور حتم در محاكم قضايي بايد محاكمه شود.