عربي  中文  Français  Español   Türkçe   امروز: ‪جمعه، ۲۸ اسفند ۱۳۸۸‬

كلاس مربيگري فوتبال درجه ‪ C‬آسيا در قم برگزار شد

خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۱۲/۱۱/۸۸‬

ورزش. فوتبال. مربيگري. قم
قم - يك دوره مربيگري فوتبال درجه ‪ C‬آسيا تحت نظر سعيد بسطامي در قم برگزار شد .

سرپرست هيات فوتبال استان قم گفت : اين كلاس به مدت ده روز با تدريس سعيد بسطامي مدرس بين‌المللي ‪ AFC‬در زمين چمن مصنوعي استاديوم تختي قم برگزار شد.

سيد جواد حسيني روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: اين كلاس به صورت تئوري و عملي در دو نوبت صبح و بعد از ظهر با حضور ‪ ۲۴‬نفر از مربيان فوتبال برگزار شد.

وي اظهارداشت: در پايان كلاس نيز از شركت‌كنندگان آزمون تئوري و عملي گرفته شد و بنا بر تشخيص مدرس اين دوره واجدين شرايط در كلاس مربيگري درجه ‪ B‬اسيا شركت خواهند كرد.

وي خاطر نشان كرد : شركت‌كنندگان در اين كلاس ده روزه در پايان گواهي شركت در دوره را از هيات فوتبال قم دريافت كردند.

وي هم چنين از برگزاري اولين جلسه كارگروه طرح آسيا ويژن در استان قم خبر داد.

حسيني افزود: هدف از تشكيل اين جلسه طرح و ارزيابي و آشنايي با طرح اجرا شده آسيا ويژن در استان همدان بود.

وي افزود : در اين جلسه همچنين طرح برنامه ريزي براي پيش برد و هرچه بهتر اجرا كردن طرح آسيا ويژن و نهادينه كردن فوتبال و تشكيلاتي كردن آن در قم بررسي شد.

آسيا ويژن يكي از برنامه‌هاي كنفدراسيون فوتبال آسيا به منظور ارتقاي سطح فوتبال در كشورهاي عضو با تكيه بر فعاليتهاي علمي و سرمايه‌گذاري بر روي نوجوانان و جوانان است.ك/‪۳‬






ارسال خبر: ۱۶:۲۲ ‪یکشنبه، ۱۱ بهمن ۱۳۸۸‬ نسخه قابل چاپ

اخبار مرتبط