فرهنگي. ادبيات. هفته كتاب. نماينده سراب
نايب رييس اول كميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي گفت: توليد و انتشار كتاب متناسب با سطوح مختلف جامعه، علاوه بر گسترش و ترويج فرهنگ مطالعه، باعث جلوگيري از چاپ كتابهاي بيهوده و بيهدف ودر نهايت، اصلاح الگوي مصرف در مورد كتاب ميشود.
به گزارش روز شنبه ايرنا به نقل از هفدهمين دوره هفته كتاب جمهوري اسلامي ،مجيد نصيرپور در گفت و گو با ستاد اطلاع رساني هفدهمين دوره هفته كتاب جمهوري اسلامي ايران، با بيان اين مطلب افزود: نويسندگان و ناشران كتاب وظيفه سنگيني در قبال مردم دارند، از طرفي مشكلات اقتصادي فرصت كافي در اختيار مردم براي مطالعه نگذاشته است، همچنين مطالعه كتابهاي با محتواي سنگين و غير قابل فهم مشكل ساز است، براي حل اين مشكل، نويسندگان مي توانند با نثر روان و ساده، مطلب خواندني متناسب با مشكلات روز جامعه اعم از اقتصادي ، اجتماعي، سياسي، فرهنگي و خانوادگي قلم بزنند.
نماينده سراب،كتاب را به عنوان ابزار علم و فرهنگ در عصر حاضر موثر دانست و گفت: مترجمان بايد به گونهاي نگارشهاي خود را تزئين كنند تا متناسب با سطح علمي مردم، درك آن آسان باشد؟ توجه به توسعه كمي و كيفي كتاب نيز اهميت دارد . همچنين كتاب در مكانهاي مختلف و عرصههاي فرهنگي بايد هميشه در دسترس مردم قرار گيرد.
وي بالا بودن قيمت برخي از كتابها را يكي از دلايل كاهش مطالعه عنوان كرد و افزود: قيمت تمام شده كتابها نقش تعيينكننده اي در مطالعه افراد دارد.
به گونهاي كه اگر كتاب ارزان فروخته شود در سبد خانواده جايگاه مهمي خواهد داشت. بنابراين حمايتهاي مادي و معنوي دولت و نهادهاي مختلف و برنامه ريزي در اين زمينه بايد با جديت دنبال شود.
هفدهمين دوره هفته كتاب جمهوري اسلامي از ۲۳آبان لغايت ۳۰)امروز) برگزار شده و امروز اختتاميه آن با حضور وزير فرهنگ وارشاد اسلامي در كتابخانه ملي برگزار ميشود .