فرهنگي. ادبيات. كتاب دا
كتاب دا خاطرات سيده زهرا حسيني به روايت سيده اعظم حسيني براي چاپ در پاكستان به زبان اردو ترجمه ميشود.
به گزارش روز شنبه ايرنا از حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي، صادق رضا تقوي مترجم اين كتاب گفت: در حال حاضر كار ويرايش نهايي ترجمه كتاب آنك آن يتيم نظركرده نوشته محمدرضا سرشار را در دست دارم و بعد از اين كار ترجمه كتاب دا به زبان اردو را شروع خواهم كرد.
وي افزود: پيش از اين دو كتاب ارميا نوشته رضا اميرخاني واي كاش گل سرخ نبود نوشته منيژه آرمين را به زبان ارو ترجمه كرده ام.
اين مترجم با بيان اينكه اين كتابها براي انتشار در كشور پاكستان به زبان اردو ترجمه شده اند، اظهار داشت: در حال رايزني با چند ناشر براي انتشار اين كتابها در اين كشور هستيم.
صادق رضا تقوي داراي فوق ليسانس شيمي است و زبان فارسي را در كشور پاكستان آموخته است. وي از سال ۱۹۹۶ميلادي به ايران آمده و در حال حاضر در شهر قم ساكن است.
كتاب دا شامل خاطرات زهرا حسيني از مقاومت در برابر اشغال خرمشهر توسط ارتش متجاوز رژيم بعث است و وقايع آن دوران و رنج و درد مردم آن منطقه را بازگو ميكند و تاكنون به دليل استقبال گسترده از آن چندين بار تجديد چاپ شده است.