سياسي. مجلس شوراي اسلامي. كميسيون. امنيت ملي
سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي گفت: وعده تحريمهاي احتمالي با هدف ايجاد فضاي جنگ رواني به مفهوم فشار از بيرون و انفجار از درون به عنوان سياستي عليه جمهوري اسلامي ايران دنبال ميشود.
به گزارش خبرنگار پارلماني ايرنا، كاظم جلالي نماينده شاهرود در حاشيه جلسه علني روز سه شنبه مجلس شوراي اسلامي درجمع خبرنگاران درباره تحريم هاي احتمالي غرب عليه جمهوري اسلامي ايران،اظهار داشت: دشمنان تلاش ميكنند با فضا سازي،به تعبير خودشان علاوه بر ايجاد انفجار دروني،در خارج از كشور نيز با ايجاد فضاي رواني و برجسته كردن مسائلي نظير تحريم و برخي مسائل داخلي ايران، فشار را درصحنه بينالمللي به جمهوري اسلامي ايران افزايش دهند .
سخنگوي امنيت ملي و سياست خارجي ادامه داد: ما بايد در داخل كشور اين استراتژي را به خوبي بشناسيم و پادزهر آن را ايجاد كنيم .
جلالي گفت: ايجاد چنين پادزهري هم بدون تفكر و بدون تصميمگيري و حركتهاي عاقلانه كه منجر به وحدت و اتحاد شود، مفيد نخواهد بود .
نماينده مردم شاهرود در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به تحريم فروش بنزين به جمهوري اسلامي ايران كه اخيرا در سناي آمريكا مطرح شد،گفت: بسياري از شركتهاي آمريكايي و اروپايي نسبت به اعمال چنين تحريمي، اعلام خطر نسبت به منافع خود كردند، بنا براين به يقين بايد گفت كه وعده تحريمها جز حربهاي در راستاي جنگ رواني عليه ايران نيست .
جلالي همچنين در پاسخ به سوالي درخصوص ايجاد پايگاه نظامي آمريكا در سه كشور منطقه،گفت: آمريكاييها و كشورهاي بزرگ براي اين كه خطر حضور خود را در منطقه كاهش دهند، تلاش ميكنند با ايجاد روحيه ايران هراسي، ايران را به عنوان خطري بزرگ در منطقه جلوه دهند.
وي با اشاره به ايجاد پايگاههاي نظامي آمريكا درسه كشور منطقه گفت:
آمريكاييها بعد از شكست خوردن در طرحهاي مختلفي كه در منطقه خاورميانه داشتند، امروز حضور مستقيم نظامي را در منطقه پيگيري ميكنند.
سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي تبعات اين اقدام آمريكاييان را ايجاد مسابقه تسليحاتي در منطقه عنوان كرد و افزود: باز خورد اين موضوع به نفع كشورهاي توليدكننده سلاحهاي جديد و مدرن خواهد بود.
وي ادامه داد: تفرق و اختلافات منطقهاي نيز ايجاد ميكندكه اين هم به نفع آمريكاييها و قدرتهاي بزرگ است.
جلالي با اشاره به مواضع رسمي جمهوري اسلامي ايران در اين زمينه،اظهارداشت:
حركت آمريكاييها در ايجاد پايگاه نظامي در منطقه خلاف مسير ثبات، صلح و امنيت منطقهاي و بينالمللي است و اين موضوع صرفا يك اعلام موضع سياسي نيست.
سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي خاطر نشان كرد: كشورهاي منطقه بايد بدانند با ايجاد يك سيستم امنيت دسته جمعي مدرن و جديد منطقه اي، مي شود صلح و ثبات را در اين منطقه ايجاد كرد .
جلالي اظهارات: سوء استفاده قدرتهاي بزرگ از ضعف برخي كشورها براي ايجاد پايگاه در منطقه عملا علاوه بر ايجاد شتاب رقابت تسليحاتي منطقه اي، نوعي بي ثباتي يا صلح مسلح را در منطقه ايجاد ميكند.
سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي افزود: با باد زدن به برخي اختلافات در داخل منطقه عملا زمينه بروز برخي بحرانها را ايجاد ميكند كه به نفع مردم كشورها و دولتهاي منطقه نيست .
وي تاكيد كرد: هر نوع سيستم امنيتي در منطقه بايد با حضور جمهوري اسلامي ايران تعريف شود.