ورزش. كيش. فجر۸۸
كيش _ به مناسبت دهه مبارك فجر، رقابتهاي اسكيت سرعت بانوان در محل پيست اسكيت مجموعه ورزشي المپيك كيش برگزار شد.
به گزارش روز سه شنبه ايرنا، به مناسبت سي و يكمين سالگرد باشكوه انقلاب اسلامي يك دوره رقابتهاي اسكيت سرعت ويژه بانوان روز سه شنبه در محل پيست اسكيت مجموعه ورزشي المپيك كيش برگزار گرديد.
در اين رقابت ها، ۳۸بانو اسكيت سوار در چهار رده سني به رقابت با هم پرداختند كه در پايان نفرات برتر اين مسابقات به شرح زير مشخص شدند:
در رده سني زير شش سال، سوگند رضايي نفر اول، آتنا رحمانيان و آيتك قراجه داغي به ترتيب دوم و سوم شدند.
در رده سني شش تا هشت سال، رژينا علي نژاد مقام مقهرماني را از آن خود كرد، سارا آقاپور و رومينا جوادزاده كلهر به مقامهاي دوم و سوم دست يافتند.
بنابر همين گزارش، در رده سني هشت تا ۱۲سال نيز هانيه احمدي اول شد ، كيميا دانش فر نفر دوم و شبنم زارع مقام سوم اين رده سني را كسب كردند.
در رده سني بالاتر از ۱۲سال نيز محبوبه نباتي پورديلمي اول، نيكتا جرجاني و سحر جاشويي زاده به ترتيب مقامهاي دوم و سوم را از آن خود كردند.
۱۵۹۲
ك/۳