عربي  中文  Français  Español   Türkçe   امروز: ‪پنجشنبه، ۲۷ اسفند ۱۳۸۸‬

دبير كل حزب موتلفه : دشمنان نظام در جريان انتخابات اصل و پايه انقلاب را نشانه گرفته بودند

خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۲۰/۱۱/۸۸‬

سياسي. داخلي. حبيبي. احزاب
شيراز - دبير كل حزب موتلفه اسلامي گفت : دشمنان نظام در جريان انتخابات اصل و پايه انقلاب اسلامي را نشانه گرفته بودند.

محمد نبي حبيبي عصر سه شنبه در همايش افشاگري عوامل فتنه در شيراز گفت:
قبل از انتخابات دهم ، به بهانه اشخاص و به بهانه انتخابات توطئه‌هايي در حال شكل‌گيري بود كه هدف آن تنها انتخابات نبود.

وي افزود: دشمنان با طراحي اين فتنه ، به سراغ اصل انقلاب ، اصل ولايت فقيه و برخورد مستقيم با ستون و پايه‌هاي انقلاب رفتند.

حبيبي تصريح كرد : چند ماه قبل از انتخابات رسانه‌هاي خارجي پيش بيني ايجاد شبهه و تقلب در انتخاب را كرده بودند و به دنبال آن در داخل كشور كميته صيانت از آرا مردم را مطرح كردند.

وي افزود : هدف دشمن اين بود كه اگر از انتخابات نتيجه مطلوب را نگرفتند ، به مردم بگويند حكومت تقلب كرده است.

به گفته حبيبي ، در خرداد ‪ ۷۶‬كه اصلاح طلبان حاكميت را به دست گرفتند ،در تهران شايع كردند كه اين سيد مي‌خواهد كار كند ، اما نمي‌گذارند .

وي اظهار داشت : دوم خرداديها در اصل نظرشان اين بود كه خاتمي اجرايي نيست ، با شايع كردن اين مطالب مي‌خواستند به اين هدف برسند كه اگر خاتمي در كار خود موفق شد بگويند در عين حالي كه اجرايي نبود موفق شد و اگر موفقيتي حاصل نشد بگويند ديگران اجازه ندادند.

حبيبي گفت: چند ماه پيش از انتخابات راديو اسراييل اعلام كرد اگر فردي بدتر از احمدي نژاد رييس جمهور شود ،ما طالب آن هستيم.

وي گفت : دشمنان به اين دليل اين موضوع را اعلام كردند كه اگر فردي غير از احمدي نژاد برنده انتخابات شد ، بگويند با وجود حمايت رهبري از رييس جمهوري و دولت ، مردم بدليل نارضايتي به وي راي ندادند.

وي افزود: فتنه گري دشمنان از اينجا معلوم شد كه همه رسانه‌هاي ضد انقلاب ، گروهكها و تمام دوم خرداديها مردم را به پاي صندوقهاي راي دعوت مي كردند ،در حاليكه در انتخابات قبل يك صدا به تحريم انتخابات مي‌پرداختند.

دبيركل حزب موتلفه اسلامي خاطر نشان كرد: دشمن با اين هدف مردم را به پاي صندوقهاي راي دعوت مي‌نمود كه اگر همه حضور داشته باشند ،اصولگرايان راي نخواهند آورد.

وي گفت: در دوره تبليغات انتخاباتي ، اكيپ‌هاي آموزش ديده و سازمان يافته با رنگ سبز و با ايجاد هيجان در تهران فضاي تبليغاتي را گسترده و پرشور كردند و اين مهم همانند انقلاب مخملي در گرجستان برنامه ريزي شده بود.

وي اظهار داشت: سازماندهي ستادهاي تبليغاتي مير حسين موسوي در دست سازمان مجاهدين انقلاب و حزب مشاركت بود و فتنه گريهاي زيادي را در دوره تبليغات انجام دادند.

حبيبي گفت : پس از انتخابات ، با همين فتنه گريها مردم را به خيابان ها كشاندند و به ‪ ۱۳‬ميليون نفر اعلام كردند به راي شما خيانت شده و راهپيمايي آرام در خيابانها داشته باشيد.

حبيبي گفت: اين نخست وزير ابتداي انقلاب ، تدبير نكرد كه اگر مسايل ضد امنيتي اتفاق افتد چگونه مي‌خواهد پاسخگو باشد و چگونه مي‌شود اوضاع را كنترل كرد.

وي افزود: در روزهاي اول درگيريهاي خياباني وزارت اطلاعات ، حدود ‪ ۱۰۰‬نفر افراد مسلح به سلاح‌هاي پيشرفته را كه قصد حمله به مردم داشتند را در يك ساختمان دستگير كردند و اين افراد همان عوامل دشمن بودند.

حبيبي گفت : دشمن قصد داشت با بهره‌گيري از اوضاع متشنج ، حمام خون راه بيندازد و مردم بيگناه را قتل عام كند و هزاران كشته را برجاي گذارند.

وي اضافه كرد: از روزهاي شروع فتنه گريهاي پس از انتخابات بارها افراد مختلف با آقايان كروبي و موسوي مذاكره كردند و آنها را از توطئه‌هاي دشمن آگاه ساختند ، اما آنها همچنان راه خود را ادامه دادند.

وي گفت: يقينا اين كارها با سوء نيت انجام شده ، چرا كه موسوي و كروبي حاضر به بازشماري آراء نشدند ، چون به خطاهاي خود آگاه بودند.

دبيركل حزب موتلفه اسلامي افزود: ضد انقلاب و دشمنان اسلام كه از صحنه‌ها و مواضع انقلاب و تجمع مردم سوء استفاده مي‌كنند ،در روز قدس ، عاشوراي حسيني و ‪ ۲۲‬بهمن فتنه گريهاي خود را نشان مي‌دهند.

وي گفت : ظلمي كه كروبي و موسوي به كشور ، انقلاب و نظام كردند ظلمي نيست كه بتوان گذشت كرد و مردم منتظرند كه قوه قضاييه به سراغ آنها برود.

وي گفت: اين فتنه گريها بدليل گره خوردن به خارج از كشور ادامه دار است ، موضع‌گيري دشمنان در مقابل رهبري است و اين اهانتها امت اسلامي را برنمي تابد.

حبيبي افزود: مردم پشت سر رهبري قرار دارند و با وحدت خود فتنه گري دشمنان داخلي و خارجي را سركوب مي‌كنند.


ارسال خبر: ۲۱:۰۶ ‪دوشنبه، ۱۹ بهمن ۱۳۸۸‬ نسخه قابل چاپ

اخبار مرتبط