عربي  中文  Français  Español   Türkçe   امروز: ‪سه‌شنبه، ۲۵ اسفند ۱۳۸۸‬

استاندار خوزستان خواستار شد: درصدي از سرجمع بودجه استان‌ها به فعاليت‌هاي جاري فرهنگي اختصاص يابد

خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۳۰/۰۸/۸۸‬

فرهنگي. ارشاداسلامي. بودجه
اهواز - استاندار خوزستان، خواستار اختصاص درصدي از سرجمع بودجه استان ها به فعاليت‌هاي جاري فرهنگي شد.

به گزارش خبرنگار ايرنا، سيدجعفر حجازي، شنبه در آيين توديع و معارفه مديران كل قديم و جديد فرهنگ و ارشاد اسلامي خوزستان گفت: مفهوم توجه بيشتر به بخش فرهنگ اين است كه تلاشمان را براي ارتقاء فعاليت‌ها دراين بخش بيشتر كنيم.

وي اضافه كرد: در گردهمايي استانداران با رييس محترم جمهور نيز اين موضوع را عنوان كرده‌ايم كه اگر يك درصد آنچه در بخش‌هاي عمراني كشور هزينه مي شد در فعاليت‌هاي فرهنگي واجتماعي هزينه مي‌كرديم كارهاي بسيار ماندگار و ثمربخشي در اين عرصه محقق مي‌شد.

حجازي گفت: اكنون با تلاش‌هايي كه در سال‌هاي گذشته صورت گرفته، نهاده‌هاي فرهنگي و زيرساختهاي مناسبي در بخش فرهنگ داريم ولي اين مراكز با بودجه بسيار كم و ظرفيت‌هاي بالا فعالند.

استاندار خوزستان اظهار داشت: بايد بحث بودجه جاري فعاليت‌هاي فرهنگي را يك بار براي هميشه حل كنيم ، وقتي نهادهاي فرهنگي نظير فرهنگ و ارشاد اسلامي و اوقاف دستشان در بحث بودجه جاري فعاليت‌هاي فرهنگي بسته باشد، شوراهاي فرهنگ عمومي استانها نمي‌توانند از آنها انتظار كار آنچناني داشته باشند.

وي تصريح كرد: اگر تحول فرهنگي مد نظر است، از رييس جمهور مي‌خواهيم اجازه دهند يك يا دو درصد از سر جمع اعتبارات استان در مقوله فرهنگي و اجتماعي هزينه شود.

حجازي، با تقدير از اختصاص يك درصد از بودجه استان‌ها به فعاليتهاي پژوهشي گفت: اين اقدام موجب توسعه پژوهش و تحقيقات كاربردي در استان و تحول در اين عرصه همراه با ارائه كارهاي ارزشمندي شده است.

وي ، خواستار دادن اختيارات بيشتر به شوراي فرهنگي عمومي استان‌ها براي تامين منابع مورد نياز فعاليتهاي فرهنگي شد و اظهار داشت: با بستر مناسبي كه در اين زمينه از نظر اصحاب فرهنگ و هنر استان، حوزه رسانه‌هاي مكتوب پيشتاز و ساير ظرفيتها دراستان فراهم است اميدواريم با حمايت رييس جمهور و وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در بخش اعتبارات دست استان باز شود تا اين حركت فرهنگي كه دولت در كشور آغاز كرده در خوزستان با سرعت بيشتري ادامه يابد.

در اين آيين، همچنين مدير كل سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي خوزستان گفت: در چهار سال مدت فعاليتم در اين اداره كل با دو بال تكيه بر همكاران صديق و باتجربه مجموعه ارشاد استان و ظرفيت بزرگ هنرمندان اين خطه درمسير رشد فرهنگ استان حركت كرديم.

حجت‌الاسلام عباس بسي خاسته، افزود: در اين مدت با عزت زندگي و تلاش كرديم و اكنون هم احساس مي‌كنيم برنده بوده‌ايم چون به شكر حق هيچ مانعي نتوانست درمقابل حركت عظيم فرهنگي هنري استان ايستادگي كند.

وي ، وجود ظرفيت‌هاي فرهنگي، هنري و افتخارات اقوام مختلف در استان را يك تكيه گاه بزرگ دانست و اظهار داشت: وجود چنين تكيه گاهي هيچ خلائي را براي تكيه زدن بر زد و بندهاي سياسي نمي‌گذارد، از اينرو مفتخريم در چهار سال گذشته حتي به يك توصيه و سفارش در كارهاي هنري گردن ننهاديم .

بسي خواسته، آرامش استان خوزستان در تحولات پس از انتخابات را مرهون هوشياري و آگاهي فرهيختگان اين استان دانست و سهم آنان را در اين راستا غيرقابل انكار عنوان كرد.




ارسال خبر: ۱۸:۵۴ ‪جمعه، ۲۹ آبان ۱۳۸۸‬ نسخه قابل چاپ