18:08 - 1405/07/16
کد خبر: 86287103

۵ هزار لیتر مایع ظرفشویی در شمس‌آباد ری کشف شد

۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۵۲
کد خبر: 85625529
۵ هزار لیتر مایع ظرفشویی در شمس‌آباد ری کشف شد

شهرری - ایرنا - رئیس حوزه قضایی بخش فشافویه شهرستان ری از کشف و توقیف بیش از ۵ هزار لیتر مایع ظرفشویی تقلبی و فاقد استاندارد در یک کارگاه واقع در شهرک صنعتی شمس‌آباد خبر داد که با عنوان یک برند معروف بسته بندی شده بودند.

محمد رستمی‌راد عصر پنجشنبه در تشریح جزئیات خبر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در پی اقدامات نظارتی و بررسی‌های انجام‌شده، یک کارگاه در شهرک صنعتی شمس‌آباد که اقدام به تولید و بسته‌بندی مایع ظرفشویی تقلبی و فاقد استاندارد می‌کرد، شناسایی شد.

وی افزود: متهمان، این مایع ظرفشویی فاقد استاندارد را در ظروف یکی از برندهای شناخته‌شده بازار بسته‌بندی کرده و قصد داشتند آن را وارد چرخه توزیع و عرضه کنند که پیش از ورود به بازار، حدود پنج هزار لیتر از این محصول کشف و توقیف شد.

رئیس حوزه قضایی بخش فشافویه ادامه داد: با دستور قضایی، محل فعالیت این کارگاه پلمب و برای متهمان پرونده قضایی تشکیل شد تا موضوع از طریق مراجع قانونی مورد رسیدگی قرار گیرد.

رستمی‌راد تأکید کرد: با هرگونه فعالیت غیرقانونی که سلامت و حقوق مصرف‌کنندگان را تهدید کند، مطابق قانون برخورد خواهد شد و دستگاه قضایی در راستای صیانت از حقوق عمومی و جلوگیری از عرضه کالاهای تقلبی و فاقد استاندارد، اقدامات لازم را انجام می‌دهد.

به گزارش ایرنا، مجموع جمعیت شهر حسن آباد فشافویه شهرستان ری ۵۶ هزار نفر به جز جمعیت شناور شهرک های صنعتی است و بیش از سه هزار واحد تولیدی و صنعتی در شهرک صنعتی شمس‌آباد، ۸۶ واحد در ناحیه صنعتی بیجین ری و حدود ۲۶۰ واحد دامداری در مجتمع دامگستر، بخشی از ظرفیت اقتصادی این منطقه را تشکیل می‌دهند.

فشافویه همچنین در مسیر ارتباطی ۱۷ استان کشور قرار گرفته و با برخورداری از آزادراه تهران-قم، آزادراه غدیر، جاده قدیم تهران-قم و فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره)، جایگاه مهمی در حمل‌ونقل و جابه‌جایی کالا دارد.

شهرستان ری در جنوب پایتخت واقع شده است.