19:08 - 1405/07/21
کد خبر: 86291958
یکصد و چهل و هفتمین نشست «بنیاد باران» با حضور سید محمد خاتمی برگزار شد

تهران - ایرنا - نشست تخصصی بنیاد باران با حضور سید محمدخاتمی و جمعی از اصحاب اندیشه و چهره های سیاسی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، یکصد و چهل و هفتمین نشست تخصصی «بنیاد باران» امروز سه شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵ با موضوع «گذارهای جهانی، زنجیره ارزش و معماری توسعه ایران» در کتابخانه ملی برگزار شد.

این مراسم با حضور رییس جمهور دولت اصلاحات و چهره هایی از جمله محمد حسین عادلی رییس اسبق بانک مرکزی، جواد امام سخنگوی جبهه اصلاحات، عباس آخوندی وزیر اسبق راه و شهرسازی، محمدجواد حق شناس عضو شورای پنجم شهر تهران، زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب، غلامرضا ظریفیان معاون وزیر علوم دولت اصلاحات و جمعی از اندیشمندان و صاحبنظران برگزار شد.

سخنران این مراسم عباس آخوندی بود که به بررسی نسبت امنیت و توسعه در جهان کنونی پرداخت و سپس سید محمد خاتمی نیز به ایراد سخنانی کوتاه پرداخت.