22:26 - 1405/08/12
کد خبر: 86311715
انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا؛ تهدید بمب‌گذاری در مراکز رای‌گیری و مدارس ایالت اوهایو

نیویورک - ایرنا - همزمان با برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا، تهدید به بمب‌گذاری در یک شعبه رای‌گیری مستقر در مدرسه‌ ابتدایی بورلی در شهر تولیدو ایالت اوهایو و ۲ مدرسه در شهر بولینگ گرین گزارش شده است.

به گزارش ایرنا، شبکه ان‌بی‌سی نیوز روز سه شنبه به وقت محلی گزارش داد: در پی این تهدیدها، هر سه محل تخلیه شدند و پلیس احتمال می‌دهد برخی تماس‌های تهدیدآمیزف جعلی و با هدف کشاندن نیروهای پلیس به محل بوده باشند.

اداره پلیس تولیدو اعلام کرد ماموران این اداره اندکی پیش از ساعت ۱۰:۳۰ صبح به وقت محلی، در پی دریافت گزارشی درباره تهدید بمب‌گذاری در شعبه رای‌گیری مستقر در مدرسه ابتدایی بورلی، به محل اعزام شدند.

چند دقیقه بعد، حدود ساعت ۱۰:۳۹ صبح، تهدید دیگری نیز در محلی گزارش شد که معلمان در آنجا در حال کار بودند. به گفته پلیس، هر دو محل برای رعایت اقدامات احتیاطی و حفظ ایمنی تخلیه شدند.

پلیس اعلام کرد گروه خنثی‌سازی بمب شمال غربی اوهایو در جریان این تهدیدها قرار گرفت و سگ‌های آموزش دیده و بمب‌یاب نیز برای بررسی هر دو محل اعزام شدند. با این حال، هنوز مشخص نیست که آیا این دو تهدید با یکدیگر ارتباط داشته‌اند یا خیر.

در همین حال، دو مدرسه در شهر بولینگ گرین، در نزدیکی تولیدو، نیز صبح سه شنبه تماس‌های تلفنی تهدیدآمیز دریافت کردند.

اداره آموزش‌وپرورش بولینگ گرین اعلام کرد دو مدرسه این شهر صبح امروز تماس‌های تلفنی تهدیدآمیز دریافت کردند. دانش‌آموزان و کارکنان هر دو مدرسه تخلیه شدند.

مقام‌های مسئول نیز احتمال دادند این تماس‌ها با هدف فریب پلیس و اعزام نیروهای آن به محل انجام شده باشند.

انتخابات میان دوره ای کنگره آمریکا درحالی صبح سه شنبه به وقت محلی(سوم نوامبر برابر با۱۲ آبان) آغاز شد که در این انتخابات، تمام ۴۳۵ کرسی مجلس نمایندگان، ۳۵ کرسی از ۱۰۰ کرسی مجلس سنا و تعیین فرمانداری در ۳۶ ایالت میان دو حزب اصلی این کشور یعنی دموکرات ها و جمهوریخواهان به رای گذاشته می‌شود.